servicii

Te putem ajuta?

     Iți oferim servicii de negociere, pentru achiziționarea de autovehicule de la reprezentanțele autorizate, parcurile auto și alte societăți comerciale din Cluj-Napoca. 

     1. Reprezentanțele autorizate sunt acele entități comerciale care sunt distribuitori autorizați ai producătorilor auto. De la reprezentanțe pot fi achiziționate autovehicule noi sau autovehicule rulate care, de obicei, au fost preluate de reprezentanțe în sistem buy-back, ca și avans la achiziția unei mașini noi, de către fostul proprietar.

 

     2. Parcurile auto – sunt acele entități comerciale, care se ocupă cu comercializarea autovehiculelor, noi sau rulate, ca și obiect principal de activitate, fără a fi reprezentanță autorizată pentru unul din producătorii de autovehicule. 

 

     3. Societăți comerciale – pentru a-și desfășura activitatea, societățile comerciale și instituțiile folosesc autovehicule de toate felurile. Ocazional, de obicei la terminarea leasing-ului, societățile comerciale vor vinde autovehiculele rulate, pentru a achiziționa altele noi. Dacă dorești să achiziționezi un autovehicul rulat sau un parc de autovehicule rulate de la o societatea comercială sau o instituție(de exemplu, instituție bancară), putem negocia pentru tine prețul de achiziție.

     Purtăm negocieri pentru a te ajuta la cumpărarea unui sau mai multor autoturisme, autoutilitare, autocamioane, autorulote, autospeciale pentru construcții sau activități agricole. 

     Ne bucurăm sa fim aici pentru tine și de abia așteptăm să colaborăm.

Cum procedăm?

Pasul 1

     Solicitarea ofertei inițiale de la reprezentanță se poate face în două moduri: poți face singur această solicitare sau ne poți contacta, urmând să parcurgem acest pas împreună.

Pasul 2

     Având oferta inițială, vom porni discuțiile cu furnizorul, în vederea obținerii celui mai bun discount posibil.

Pasul 3

     La încheierea tranzacției, vei fi comisionat cu un anumit procent din discount-ul obținut. 

     Comisionul standard este de 33% din reducerea de preț negociată.

     Exemplu: Se dă un autovehicul de 10.000 EUR, pe care dorești să-l achiziționezi. În primul rând, vom semna un contract de prestări servicii, prin care vom deveni reprezentantul tău, în raport cu vânzătorul autovehiculului respectiv. 

 

     Dacă, după negociere, prețul final va fi de 9.000 EUR, înseamnă ca am obținut un discount de 1.000 EUR. Vei achiziționa autovehiculul cu 9.000 EUR, iar noi iți vom emite o factură pentru comisionul de 33% din discount-ul de 1.000 EUR obținut, adică 330 EUR. Asta înseamnă că, în urma acestei tranzacții vei câștiga 670 EUR.

 

     Pe de altă parte, dacă prețul inițial de 10.000 EUR nu va putea fi negociat, din diverse motive, deci discount-ul va fi 0(zero), și vei decide să achiziționezi acel autovehicul cu 10.000 EUR, atunci și comisionul pentru serviciile noastre va fi tot 0(zero).  

 

     Așadar, comisionul de negociere se aplică doar în cazul în care vom obține un discount pentru tine, altfel, nu ai nici o obligație contractuală în raport cu noi.

 

     Cu alte cuvinte, nu ai nimic de pierdut dacă apelezi la serviciile noastre. 

Precizări

     Păstrăm o atitudine corectă și echidistantă față de toate reprezentanțele autorizate, parcurile auto și societățile comerciale cu care colaborăm.

     Nu vom recomanda produsele unei reprezentanțe, parc auto, societate comercială în defavoarea celorlalte părți implicate.

     Clientul este cel care hotărăște de unde dorește să achiziționeze autovehiculul/autovehiculele.

Open chat
Salut.
Te putem ajuta?