Politici cookie-uri și confidențialitate


Despre politicile cookie-urilor

     Această politică privind cookie-urile explică ce sunt cookie-urile și modul în care le utilizăm. Puteți să citiți aceste rânduri pentru a înțelege ce sunt cookie-urile, modul în care le folosim, tipurile de cookie-uri pe care le folosim, informațiile pe care le colectăm folosind cookie-urile, modul în care sunt utilizate aceste informații și cum să controlăm preferințele cookie-urilor. Pentru informații suplimentare despre modul în care folosim, stocăm și păstrăm securitatea datelor personale, consultați Politica noastră de confidențialitate. Puteți oricând modifica sau retrage consimțământul dvs. din Declarația Cookie de pe site-ul nostru web. Consimțământul dvs. se aplică domeniilor următoare: caiputere.ro.

 

Ce sunt cookie-urile?

     Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt utilizate pentru a stoca mici informații. Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivul dvs. atunci când site-ul web este încărcat pe browser. Aceste cookie-uri ne ajută să facem site-ul să funcționeze corect, să facem site-ul mai sigur, să oferim experiență mai bună pentru utilizatori și să înțelegem cum funcționează site-ul și să analizăm ce funcționează și unde are nevoie de îmbunătățiri.

 

Cum folosim cookie-urile?

     Ca majoritatea serviciilor online, site-ul nostru utilizează cookie-uri esențiale si cookie-uri suplimentare pentru o serie de scopuri. Cookie-urile esențiale sunt, în mare parte, necesare pentru ca site-ul web să funcționeze corect și nu colectează date personale. Cookie-urile suplimentare sunt utilizate pentru înțelegerea performanței site-ului, cum interacționezi cu site-ul nostru web, păstrarea serviciilor noastre în siguranță, furnizarea de reclame care sunt relevante, oferindu-ți o experiență îmbunătățită și ajutănd la accelerarea interacțiunilor viitoare cu site-ul nostru web.

 

Ce tipuri de cookie-uri putem folosi?

     Esențiale: Unele cookie-uri sunt esențiale pentru a putea experimenta funcționalitatea completă a site-ului nostru. Ne permit să menținem sesiunile utilizatorilor și să prevenim orice amenințări la adresa securității. Nu colectează și nu stochează informații personale. De exemplu, aceste cookie-uri vă permit să vă autentificați în contul dvs. și să adăugați produse în coș și să plătiți în siguranță. 
     Statistici: aceste cookie-uri stochează informații precum numărul de vizitatori ai site-ului, numărul de vizitatori unici, ce pagini ale site-ului au fost vizitate, sursa vizitei etc. Aceste date ne ajută să înțelegem și să analizăm cât de bine funcționează site-ul și unde are nevoie de îmbunătățiri. 
     Marketing: site-ul nostru web afișează reclame. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a personaliza reclame pe care vi le afișăm, astfel încât acestea să fie semnificative pentru dvs. Aceste cookie-uri ne ajută, de asemenea, să urmărim eficiența acestor campanii publicitare.Informațiile stocate în aceste cookie-uri pot fi, de asemenea, utilizate de către furnizorii terți pentru a vă afișa reclame și pe alte site-uri web din browser.
     Funcționale: Acestea sunt cookie-urile care ajută anumite funcționalități neesențiale de pe site-ul nostru web. Aceste funcționalități includ încorporarea de conținut precum videoclipuri sau partajarea conținutului pe site-ul web pe platformele de socializare.
     Preferințe: aceste cookie-uri ne ajută să stocăm setările și preferințele de navigare, precum preferințele de limbă, astfel încât să aveți o experiență mai bună și mai eficientă în vizitele viitoare pe site-ul web.
CookieDescription
No records found

 

Cum pot schimba preferințele privind cookie-urile?

     Dacă decideți să vă schimbați preferințele mai târziu prin sesiunea de navigare, puteți face clic pe fila „Setări cookie-uri” de pe ecran. Aceasta va afișa din nou avizul de consimțământ, permițându-vă să vă schimbați preferințele sau să vă retrageți în întregime consimțământul.În plus, diferite browsere oferă diferite metode pentru a bloca și șterge cookie-urile utilizate de site-urile web. 
     Puteți modifica setările browserului dvs. pentru a bloca / șterge cookie-urile. Pentru a afla mai multe despre cum să gestionați și să ștergeți cookie-urile, vizitați wikipedia.org, www.allaboutcookies.org. 

Politici confidențialitate

     Prezenta politică de confidențialitate descrie modul în care S.C. QMT Concept S.R.L. utilizează și divulgă informațiile dumneavoastră cu caracter personal, când accesați caiputere.ro, când colaborăm contractual, când ne contactați utilizând modalitățile de contact de pe caiputere.ro sau când achiziționați produse și servicii, prin intermediul activității pe care o propunem, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679.  

 

Cui oferim datele dumneavoastră personale?

     Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi oferite:
     – firmelor sau altor organizații la care ați fost de acord sau ne-ati solicitat să transmitem datele dumneavoastră personale, în cazul în care acest lucru este necesar pentru a putea desfășura activitatea de negociere a produsului/produselor vizate;
     – autorităților, în cazul în care legislația in vigoare ne obligă la acest lucru, pentru respectarea prevederilor legale;
     – furnizorilor de servicii de plata/bancare, în cazul în care acest lucru este necesar;
     

care sunt datele personale pe care le vom utiliza?

     În general, datele cu caracter personal pe care le vom utliliza sunt cele furnizate de dumneavoastră prin intermediul modalităților de contact de pe caiputere.ro, sau cele furnizate contractual, în baza documentelor ce vor trebui completate, pentru desfășurarea activității noastre. Astfel, aveti controlul asupra datelor pe care ni le furnizați. Aceste date sunt nume, prenume, adresa, date CI, CNP, număr de telefon, adresa de e-mail și alte date pe care ni le veți furniza.  
     Precizăm faptul ca website-ul caiputere.ro, precum si activitatea oferită de S.C. QMT Concept S.R.L. se adreseaza persoanelor care au împlinit 18 ani, iar datele colectate prin completarea contractului de prestări servicii și prin emiterea facturilor fiscale, sunt necesare conform legii fiscale si legilor de administrare fiscală a României. 
    De asemenea, exista date ce pot fi colectate prin intermediul cookie-urilor si altor tehnologii IT similare, prezente pe caiputere.ro.

 

Cum utilizăm datele dumneavostră cu caracter personal?

     Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal, obținute prin intermediul modalităților de contact de pe caiputere.ro, precum si cele obținute contractual, pentru:
     – a îndeplini solicitările dumneavoastră, legate de activitatea de negociere pe care o propunem;
     – gestionarea și îmbunătățirea activității noastre, precum și a relației noastre cu dumneavoastră;
     –  a respecta obligațiile noastre legale, contractuale si de reglementare, pentru a răspunde solicitărilor juridice sau solicitărilor de informații emise de autoritățile de stat;   

     Cu respectarea prevederilor legale sub aspectul temeiurilor justificatoare ale prelucrărilor, putem combina și analiza prin procese de decizie automate datele dumneavoastră cu caracter personal pentru:

     – a ne ajuta să înțelegem, dezvoltăm și îmbunătățim produsele, procesele, serviciile și strategiile noastre de marketing;

     – a personaliza produsele și serviciile noastre destinate dumneavoastră;

     – a gestiona și îmbunătăți relația noastră cu dumneavoastră.

 

website-ul nostru și rețelele sociale

    caiputere.ro poate conține link-uri către alte website-uri si rețele sociale, care nu se află sub controlul nostru și nu fac obiectul prezentei politici. În acest caz, în care accesați link-uri sau rețele sociale de pe site-ul nostru, operatorii acestor site-uri sau rețele sociale pot colecta date despre dumneavoatră, conform politicilor lor de confidențialitate, care pot fi diferite de politicile noastre.  
 

ce drepturi aveti?

     Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea datelor prezentate mai jos.

     Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate. 

Drepturi vizate:

Potrivit RGPD, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:
a. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
c. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in RGPD.
d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.
f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter  personal care va privesc, in conditiile RGPD.
g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Bld. General Gheorghe Magheru 28-30,
010336, Bucuresti, Romania, Tel: 031 805 9211, www.dataprotection.ro
Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa si semnata de dvs. folosind datele de contact specificate pe pagina de contact.

Open chat
Salut.
Te putem ajuta?